Hovedbanen

Hovedbanen

Med restauranten Hovedbanen har Oslo S fått et nytt møtested. På menyen står retter som du ellers ikke får på stasjonen – og en stemning som får deg til å glemme toget og bli der hele kvelden. 

Hovedbanen er en avslappet møteplass der alle skal føle seg velkomne. Menyen byr på moderne tolkninger av gastropubmat og er et spennende tilskudd til Jernbanetorget. Her kan du sette deg ned i stilfulle omgivelser og nyte alt fra honningglasert and, smørbrød med tronfjellskinke eller blåskjell dampet i kokos og panag-curry.

Restauranten er opptatt av å ha de aller beste råvarene, derfor varierer menyen basert på tilgang og sesong. Det som ikke vil variere derimot, er uforglemmelige serviceopplevelser. Fra baren serveres det drinker samt et rikholdig sortiment av øl.

Her kan du spise et godt måltid før du setter deg på toget, ta en drink og en delemeny etter jobb, eller bare komme for den gode maten.

Bestill bord.

Andesalat med sprøstekt and, glasert med honning. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Fish & chips. Servert med spicy, grønn papayasalat og krabbeaioli. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Hovedbanen har en leken drinkmeny. Foto: Hovedbanen.

Hovedbanen har en leken drinkmeny. Foto: Hovedbanen.