Breddos Tacos

Breddos Tacos

Da Nud Dudhia kom til Oslo for tre år siden, ble han ikke spesielt imponert over maten man kunne få på farten i byen. Det ville han gjøre noe med, og siden den gang har han tatt matbransjen i Oslo med storm – og folk elsker det. Takket være Nud, kan du spise deilig taco på Oslo S.

– Jeg tror ikke det er noen steder i verden som kommer til å ha et tacosted like bra som dette, på en togstasjon, sier Nud.

Hver eneste dag er det flere tusen mennesker innom Oslo S, og mange trenger mat på farten. Enten det er før du skal ta toget, når du ankommer Oslo S og trenger en matbit, eller bare ønsker å oppholde seg der.

– Jeg er ofte innom Oslo S når jeg skal til London, eller andre reiser som fører meg inn dit. Jeg skjønte at vi kan gjøre noe sinnsykt kult her, og drømmen er å skape et spisested hvor mennesker utenfor Oslo S kommer for å spise.

Maten er inspirert av hundrevis av taquerier og veikant-restauranter Nud og hans samarbeidspartner Chris har opplevd på sine reiser gjennom Amerika og Mexico, og er perfekt for «grab and go» på en togstasjon. Den skal være «smokey» og «spicy», ja, alt du tenker er meksikansk taco.

Les hele intervjuet med Nud.

Spar penger med Breddos-appen

Om du bruker Breddos-appen når du bestiller mat, får du halv pris på første bestilling. Deretter får du hvert tiende måltid gratis.