Kjøpe billett

Kjøp av togbilletter

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i  vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen. Vy selger også togbilletter for hele Norge på Vy.no og i Vy-appen. Go-Ahead selger togbilletter for Sørlandsbanen og tilhørende strekninger, mens SJ Nord selger billetter for Dovrebanen og alle strekninger nord for Lillehammer.

Enturs kundesenter selger også billetter og er behjelpelig med å svare på spørsmål om togreiser i Norge, les mer på https://om.entur.no/reisende/hjelp-og-kontakt/kundesenter/:

Under finner du de generelle åpningstidene Enturs betjente billettsalg . For høytider og perioder med reduserte åpningstider, se mer på Entur.no https://om.entur.no/reisende/hjelp-og-kontakt/betjente-stasjoner/

Oslo S

Mandag – fredag   07.30 – 20.00

Lørdag og søndag 10.00 – 18.00

Serviceverter er tilstede fra 07.30 på lørdager og søndager.

Internasjonalt salg:

Mandag – fredag   07.30 – 19.00

Lørdag og søndag 10.00 – 17.00

Billetter til Flytoget

Med Flytog-appen kan du se avganger i sanntid og kjøpe billetten din direkte i appen, så slipper du å bruke unødvendig tid på plattform før toget går. Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Det er også mulig å reise «billettløst» med Flytoget. Bare dra kredittkortet i kortleseren på stasjonen før du går om bord. Vel fremme på Oslo Lufthavn drar du det samme kortet igjen for å passere sperringene.

Papirbilletter kan kjøpes i Flytogets billettautomater som finnes på alle stasjoner, også i ankomsthallene på Oslo Lufthavn. Automatene tar både kort og kontant betaling. 

 Nærmere informasjon om Flytogets billetter og betingelser finner du her.