Hotell

Comfort Hotel Grand Central på Oslo S – vi utfordrer det tradisjonelle businesshotellet. Beliggenheten er enestående, bygningen er udødelig og prisen er god.

Hvor mye er tiden din verdt? Dette er hotellet med Oslos mest sentrale beliggenhet. 3 minutter til Flytoget – 3 minutter til Karl Johan. Vet du svaret, velger du Comfort Hotel Grand Central.

Fra rommet ditt midt i Oslo by er den eneste lyden du hører, den svake susingen fra klimaanlegget. Vi har 170 rom. Og av dem er 113 spesielle. Og mange av dem har utsikt mot enten Operaen eller Karl Johan. Noen er inspirert av kompakte studioleiligheter i Williamsburg, Andre er fredet og forteller en historie. Interiørdesigner Lars Helling beskriver stilen som «industriell shabby chic.» Vi synes den er fet. Og visste at du kan legge deg inn på det som var Kongens venterom? Denne suiten har vi laget i tett samarbeid med Riksantikvaren.

Kongerommet er også stedet der artisten Alexandra Joner har spilt inn musikkvideo. Dette er ett av de mest populære rommene, men vi har også andre kule suiter. Vi kan garantere deg at du finner ditt favorittrom. (Ringer du oss, fikser vi det rommet du vil ha. Så lenge det er ledig da.)

Vi spanderer gratis frokost i den italienske restauranten vår. På Bella Bambina får du hjemmelaget jordbærsyltetøy på nystekt brød akkurat der den norske jernbanen har sitt utspring.

Norges første jernbanespor startet i Østbanehallen og gikk til Eidsvoll. Nå er det mannen bak Eik Annen Etage – Ole Johnny Eikefjord – som regjerer her. Han disker opp med kanskje byens beste pasta bolognese og en god barbera. Og skal du bare kjøre en kjapp forretningslunsj, bestiller du halv porsjon.

Men du kan også sette sammen din egen treretter: Start med tomat- og mozzarellasalat, gå over til kalvefilet før du avslutter med tiramisu eller panna cotta. Nyt maten mens du forestiller deg det yrende folkelivet i stasjonshalllen anno 1854: tog som pruster seg i bevegelse, mennesker som hastig tar farvel med sine kjære, barn som smiler og ler med hodet ut av togvinduet, og ekkoet etter høytalerstemmen som varslet neste avgang. Hos oss får du enkel og elegant mat servert smidig og effektiv.

Gjestene våre liker å ta seg en treningsøkt enten tidlig på morgenen eller på kvelden. Treningsrommet er kompakt men godt utstyrt. Det er også åpent 24/7 slik at du får trent når du vil.

Vi sier til gjestene våre at de sparer en time ved å bo her. Den timen kan du bruke til akkurat det du vil. Ta en treningsøkt? Møte en gammel venn over en øl? Eller kanskje rekke tidligflyet slik at du kan si natta til barna dine? Valget er ditt.

Comfort Hotel Grand Central gjør hotellvalget lett for deg som vil ha det enkelt, elegant og effektivt.

 

Jernbanetorget 1, 0154 0slo Telefon: 800 13 633