Selger over 2000 boller hver dag

Selger over 2000 boller hver dag

Boller er et populært «måltid» å plukke med seg i farta på Oslo S.

Sjokoladeboller, rosinboller, hveteboller…

Det populære bakverket finnes i mange varianter, og hvis du har gått gjennom Oslo S en tidlig morgen har du garantert kjent duften av nybakte boller.

Det er åtte steder som selger boller på Oslo S og Østbanehallen. Hver dag selger disse til sammen over 2000 boller. Det blir ganske mange tusen boller i løpet av en uke.

Sjokoladeboller selger best 

Narvesen ved inngang nord er blant de som selger mange boller. I snitt har de omtrent 1800 kunder per dag, og mange av disse benytter seg av frokosttilbud med kaffe og bakevare for 35 kr eller kaffe og rundstykke til 39 kr.

–  Av vanlige boller selger vi mest av sjokoladevarianten. Deretter kommer rosin på andre plass og vanlige hveteboller på tredje plass. Vi har også mange andre bakevarer vi selger mye av, for eksempel sjokoladecroissant, vanlig croissant og gourmet-kanelknuter, sier Vårin Bolstad, daglig leder hos Narvesen ved inngang nord.

De selger mest boller tidlig på morgenen og frem til 14-15 tiden. Etter det tar «dessertbaksten» over på bestselgerlisten.

–  Vi har forskjellige tilbud på tre-pakninger, tre boller til 35 kr, tre valgfrie bakevarer til 49 kr og til gourmet-bakst så er det tre for 59 kr. Mange benytter seg av disse tilbudene, men det som går aller mest er tilbudene tre-pakningene med boller, sier Vårin.

Bakevarer for enhver anledning 

Tre-fire ganger i året har de tilbud som inkluderer alle bakevarer. da selger de over 2000 bakevarer om dagen. Da selger de over 2000 bakevarer om dagen. De to siste gangene med disse tilbudene fikk de ny rekord med over 21.000 bakevarer solgt i løpet av em kampanje over 14 dager.

–  Det fine med disse kampanjene, er at kundene får mulighet til å smake på de forskjellige variantene vi har og kanskje finne seg en ny favoritt. Vi har mange forskjellige varianter som vi baker i butikk. Vi tar også imot bestillinger for arrangementer. På Lucia-dagen i fjor solgte vi for eksempel nesten 300 lussekatter, forteller hun.

 

Steam kaffebar holder til i Østbanehallen.

 

Bolle til kaffen

Hos Steam kaffebar i Østbanehallen er det mange som tar med seg en bolle når de er innom for å kjøpe en god kopp kaffe.

–  Vi har en god del faste kunder mellom kl.8-9 og kl.17-17 på ukedagene, men selger aller mest boller på ettermiddagen i helgene, sier Gaja Dovidaitiene, driftsansvarlig hos Steam, og legger til:

–  Det er ikke så mange som kjøper kun boller hos oss, men vi prøver alltid å anbefale noe godt hvis kundene bestiller kun kaffe.

Hos Steam kaffebar er det mange som kjøper med seg en bolle sammen med en deilig kopp kaffe.

 

Har du lyst på en deilig bolle, enten til kaffen eller bare som et lite mellommåltid, kan du gå innom et av disse stedene på Oslo S:

 • Narvesen ved inngang nord
 • Narvesen i Hovedhallen
 • Narvesen i Flytogterminalen
 • 7-eleven i Hovedhallen
 • 7-eleven i Flytogterminalen
 • Deli de Luca i Hovedhallen (passasjen)
 • Espresso House i Hovedhallen
 • Espresso House i Flytogterminalen
 • La Baguette i Hovedhallen
 • Joker i Hovedhallen
 • Steam kaffebar i Østbanehallen
 • Starbucks i 2.etasje i Hovedhallen