Godt mottatt på Oslo S

Godt mottatt på Oslo S

Breddos Tacos har hatt et strålende første år på Oslo S.

Breddos Tacos åpnet på Oslo S i mars i fjor, og restauranten som selger autentisk meksikansk mat har blitt godt mottatt på Oslo S.

– Det har vært spennende å etablere oss på et sted der vi har store konkurrenter i for eksempel Burger King og Narvesen. Vi er de små her på stasjonen, med fokus på hjemmelaget mat og lokale leverandører. Alt hos oss er hjemmelaget, sier Michaela Eidehall, driftssjef hos Breddos Tacos på Oslo S, og legger til:

– I løpet av året har vi hatt det veldig gøy med å lære å kjenne stasjonen og møte forventningene kundene har her. Fordelen med å være et lite sted, er at vi raskt kan gjøre endringer som gjør det bedre for gjestene våre.

Selger mye burritos

De syv ansatte trives veldig godt med å jobbe på stasjonen. Burrito er det de selger aller mest av, og bestselgeren blant burritoene er BBQ chicken tinga.

– Vi jobber for at menyen skal være høy kvalitet «on the go», og samtidig ønsker vi å være et koselig sted der man kan vente på toget med en frozen margarita og taco, sier Michaela.

Hver dag har de to tacos for 100 kr mellom kl. 11 og 13.

Samtidig jobber Breddos stadig med å forenkle for gjesten digitalt, med tanke på forventningen om at det skal gå så raskt som mulig. De tilpasser hele tiden tilbud og priser slik at gjestene deres kan nyte et hjemmelaget måltid til en bra pris.

– Vi har også lansert lojalitetskort, der man får den tiende maten gratis hos oss, sier hun.

Hos Breddos serverer de autentisk meksikansk mat.

Testet hundrevis av taqueriaer

Breddos Tacos har også en restaurant i Mathallen i Oslo, i tillegg til restauranter i England.

– Maten på Breddos er påvirket av de hundrevis av taqueriaene vi har testet langs veien i Amerika og Mexico. Vi lager alt fra bunnen av og bruker de beste lokale ingrediensene vi finner, sa gründeren Nud Dudhia, en av gründer- ne, rett før åpningen på Oslo S.

Gjør deg klar for en real smaks- fest, med nydelig hjemmelaget mat, når du tar lunsjen eller middagen på Breddos Tacos