Årets kjøpmann i Reitan Convenience

Årets kjøpmann i Reitan Convenience

Å bli kåret til årets kjøpmann er en store ære for dem som vinner tittelen. 

På den årlige samlingen for Reitan Convenience, der kjøpmenn, medarbeidere, leverandører og eiere er samlet, ble årets kjøpmann kåret onsdag 15. februar. For hans imponerende innsats i å skape en fantastisk foodvenience-butikk og utmerkede kundeopplevelser på 7-Eleven-butikken på Flytogterminalen Oslo, ble Kevin Nguyen utnevnt som Årets Kjøpmann. Med sin lidenskap for verdier som omsorg og kvalitet, har Kevin og hans team klart å gjøre butikken til et sted hvor kunder kan nyte fristelser og god stemning.

Det er ikke første gang Kevin har blitt anerkjent for hans dyktighet som kjøpmann. I løpet av hans 20 år lange karriere, har han oppnådd suksess og vært en rollemodell for «best standard». Med bakgrunn som siviløkonom til kremmer og kjøpmann blir det satt rekorder igjen og igjen.

Kevins dedikasjon til å levere enestående kundeopplevelser og hans evne til å skape et sterkt team som jobber sammen for å oppnå dette, har gjort han til en inspirasjon for andre kjøpmenn og ledere i bransjen. Og ikke minst en verdig vinner for Årets Kjøpmann i Reitan Convenience.

Besøk Kevin og hans team på 7-Eleven på Flytogterminalen Oslo S  for god mat på farten.

 

 

Les hele artikkelen hos Convenience.