Velkommen til O’Learys

Velkommen til O’Learys

Med rundt 30 skjermer i lokalet, skikkelig pubmat og alt fra shuffle board til boksespill, har O’Learys blitt et nytt samlingssted på stasjonen. 

Konseptet kjenner du kanskje fra før: her skal du få følelsen av å være på bar i Boston – midt i Oslo sentrum. Den nye O’Learys-restauranten er tro mot denne oppskriften. Maten som serveres er som den du får på kamp i USA.

– Du kan ikke ha en amerikansk sportsbar uten spareribs, sier kjøkkensjef Aamir Saeed. Han har jobbet flere år i O’Learys og vet hva han snakker om. – Nachos er også god mat til kampen, og selvfølgelig burgere. Vi har mange gode burgere på menyen, sier han.

Kjøkkensjefen forteller at alle rettene finnes i vegetariske alternativer, og de har også veganske tilbud på menyen. I tillegg kan du trygt ta med deg familien for å se kamp i restauranten. Med en egen barnemeny finner alle noe de liker.

– Fingermat er også en hit på menyen når vennegjengen samles. Kyllingvingene blir nok en favoritt hos mange. «Sharing is caring», vet du, sier kjøkkensjefen.

Sport på TV og kyllingvinger på fatet hører sammen, ifølge amerikanerne. Derfor er det et selvsagt innslag på menyen til O’Learys. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Sport og underholdning

Daglig leder Mehdi Hasani tror folk kommer til å sette pris på en restaurant på stasjonen hvor de kan sette seg ned, slappe av og spise god mat. Ikke minst, se mye sport på skjermen. Her skal alle store arrangementer vises. Lokalet er så stort at de kan de vise opp til fire kamper eller konkurranser samtidig.

– Med 170 sitteplasser har vi god plass. Vi kan også arrangere store og små selskap, forteller Mehdi mens han viser oss rundt i lokalet.

Det er ikke bare maten og sportsopplevelsene som kommer til å samle folk i andre etasje på stasjonen. Gjengen kan nemlig ha sin egen turnering etter kampen.

– Utenfor restauranten skal vi ha shuffleboard, biljard og boksespill. Der blir det nok god stemning, sier han. Ingen tvil om at det har flyttet god stemning inn på Oslo S.

Se restaurantens åpningstider.

Kjøkkensjef Amir Saeed (tv.) og daglig leder Mehdi Hasani håper mange finner veien opp til O’Learys i andre etasje på Oslo S. Foto: Liv Maria Nesje Lien.