Ny pop up-butikk: Factory Outlet

Ny pop up-butikk: Factory Outlet

I Passasjen finner du pop up-butikken Factory Outlet med mye rimelige klær til både han og henne.

Tekst: Kine Myrvold Olsen Foto: Torbjørn Tandberg

Thomas Tangen har drevet pop up-butikken Factory Outlet mellom Ichi og Accessorize i Passasjen på Oslo S siden februar. Der finner du rimelige treningsklær, undertøy til dame og herre og også litt andre klær.

– Vi kjøper klærne direkte fra fabrikk i Italia, og ettersom det ikke er noen grossist som mellomledd så har vi mulighet til å tilby varene til gode priser. Det er rett og slett god kvalitet og god pris, sier Thomas.

Jobbet med konseptet

Pakkepriser er en viktig faktor for butikken. Her får du eksempelvis en sekspakk med herreboxere til 399 kroner. Undertøy og strømper er bestselgerne, men også treningstøy fra MXDC er det mye av på stativene.

– Vi har jobbet en del med å sette konseptet og prøve ut litt ulike varer for å se hva folk helst vil ha. Varer som det er enkelt å kjøpe med seg i farten er fokuset vårt. Nå har vi landet på at treningstøy og undertøy er varene som per nå gir best salg, sier han.

I tillegg har han flere vareprøver fra fabrikken som han gleder seg til å se nærmere på. Kanskje er de bra nok til at de får en plass i hyllene.

Jungeltelegrafen

Etter en litt rolig start, har salget virkelig tatt seg opp. Flere og flere har oppdaget butikken, og Thomas synes det er stas at det ikke bare er reisende som finner veien.

– Det er en del folk som bor i området som kommer innom, og som har hørt om oss via andre som bor i Oslo. Det er veldig hyggelig. Det er selvsagt også en del som er inne og kikker når de har litt ekstra tid på vei til toget, forteller Thomas.

Det er andre gang Thomas har en pop up-butikk i disse lokalene, og han har god erfaring med lignende butikker andre steder i Oslo. I første omgang skal butikken være der ut august, med mulighet for forlengelse.