Elsker å gi kundene en god handleopplevelse

Elsker å gi kundene en god handleopplevelse

Hos Accessorize på Oslo S finner du alt du trenger til en venninnegave, tilbehør til deg selv eller en dag på stranden. 

Tekst: Kine Myrvold Olsen Foto: Torbjørn Tandberg

Butikksjefen på Accessorize, Olivia Hagalid, gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag.

– Jeg synes alle vi som jobber på Oslo S er som en liten familie. Det er hyggelig å komme på jobb hver eneste dag og snakke med alt fra vektere og renholdspersonale til alle de andre som jobber i butikkene og spisestedene på stasjonen, sier Olivia.

Selv har hun jobbet i Accessorize i hele 11 år, og stortrives fortsatt med å jobbe i kjeden. Det hele startet da hun trengte jobb i London. Da hun flyttet tilbake til Norge i 2017 begynte hun som assisterende butikksjef i butikken på Oslo S, og fra 2018 har hun vært butikksjef på Strømmen storsenter, Sandvika storsenter, Oslo City og Aker Brygge før hun kom tilbake til Oslo S i 2020. Nå er hun butikksjef for butikkene på Oslo S og Oslo City.

Kunder i alle aldre

På Accessorize finner du alt du kan drømme om av tilbehør for kvinner. Solbriller, vesker, øredobber, smykker, skjerf og mye, mye mer. På sommeren har de også bikinier og annet strandtøy.

– Vi har varer til jenter fra tre år og oppover, og jeg vil nok si at absolutt alle aldersgrupper er godt representert blant kundene våre. På sommeren er det mange som kommer innom fordi de har glemt noe på vei til stranden, for eksempel solbriller eller hårstrikker, sier butikksjefen. Hun slår gjerne av en prat med kundene som er innom og hun og de andre jentene som jobber i butikken har stort fokus på å gi kundene en god handleopplevelse. De opplever gjerne at kunder kommer igjen og igjen. Ingen dag er lik på jobb, og det er alltid nok å henge fingrene i.

– En av forskjellene på butikken på Oslo S og på et kjøpesenter, er at mange av kundene har litt dårlig tid for å rekke et tog eller er på vei til noe annet. Så selv om vi liker å slå av en prat, er det også viktig for oss å være effektive fordi vi har respekt for at kundene har det travelt, fortelle Olivia.

Gode kollegaer

I butikken på Oslo S har hun med seg 10-11 faste ansatte og i tillegg ansettes det gjerne 2-3 stykker ekstra i forbindelse med sommersesongen og julehandelen.

– Hvorfor er det gøy å jobbe i Accessorize?

– Jeg elsker å jobbe med jentene som er ansatt her på Oslo S og Oslo City. Det er morsomt å være på jobb hver eneste dag, og høyt tempo hele dagen. Det er ni Accessorize-butikker i Norge, så alle som jobber her kjenner hverandre og det er veldig hyggelig, sier Olivia.