Tidløse gaver som gleder

Tidløse gaver som gleder

I år blir det todagers feiring av mor og kjæreste, med morsdag 13. februar og Valentine 14. februar. Hva er vel bedre enn å overraske noen du er glad i med noe fint? På stasjonen finner du gaver som passer til de fleste.

Valentines Day ble historisk sett en helromantisk feiring på 1800-tallet, da kjærester sendte blomster, konfekt og kort til hverandre. Så hvorfor ikke holde på tradisjonen, og gi en bukett til din kjære?

Mester Grønn har utallige buketter som passer enhver smak. Er din kjære av den klassiske sorten kan en stor bukett røde roser være midt i blinken, men det er også lov å prøve seg på noe annet. Fargerike tulipaner faller i smak hos de fleste, og skal du kjøpe gaven på forhånd kan en potteplante som en orkide eller en lekker, lilla Kala være et godt valg.

Enkelt å ta med seg på farten gjennom Oslo S, og blomster er alltid en sikker vinner!

Se flere tips etter bildet.

Tre tidløse tips

Hårpleie

Skjønnhetstrender kommer og går, men de virkelig gode produktene består. Hos Studio Johnny hjelper de deg med å finne hårprodukter som passer til både mor og kjæreste. Er du ekstra spandabel kan du jo slå til med en behandling til en av salongens fem stylister?

Book time.

For den som er på farta

Etter to år innendørs ser vi endelig enden. Reisefeberen er ekte, enten du vil feriere i Norge eller utland. Og er det én ting alle på farta trenger, er det en skikkelig toalettmappe. Kjøp en med organisering til den som ikke klarer seg uten alle produktene sine, eller en klassisk variant som holder seg i årevis, som denne toalettmappen hos Vita. Du kan også dra innom Accessorize for lekre reisebagger og -vesker som garantert faller i god jord hos den stilbevisste.

For oss som jobber på stasjonen er det godt å se folk reise igjen. Hva med å overraske din kjære med en romantisk tur? Lag en reisepakke med togbilletter, reisebøker og kosmetikk til reisen, som du selvfølgelig finner flere steder på stasjonen.

Se flere tips etter bildet. 

Gi bort en reise. Lonely Planet har kåret Nordlandsbanen til en av verdens vakreste togreiser. Godt tips! FOTO: Rune Fossum.

Hudpleie

Vi får ikke sagt det nok, et godt produkt setter de fleste pris på – de vet kanskje ikke selv før de har prøvd. For de med skjegg, har Vita flere gode anbefalinger. En annen hudpleieserie som virkelig har slått rot som en klassiker, er The Ordinary. Enkelt å bruke, tidløst design og organisk. Et annet tips er å dra innom Boots Apotek. De flinke fagfolkene bak kassen hjelper deg mer enn gjerne til å finne gaver tilpasset den heldige mottageren.

Ikke glem kort! Hos Ark Bokhandel i Flytogterminalen finner du fine kort til både mor og kjæreste. God feiring!

Trenger du flere ideer til gode gaver? Sjekk ut disse morsdagsanbefalingene fra Østbanehallen, og denne guiden til Valentines med kjæresten.

Romantisk og nedpå stemning hos Royal Gastropub på Valentines.