Sunt mellommåltid i farta

Sunt mellommåltid i farta

Har du lyst på et sunt og godt mellommåltid? Da er en smoothie fra Smoothie Xchange et perfekt alternativ.

TEKST: Christina Oppelstrup Juelsen FOTO: Torbjørn Tanberg

– Det er ikke alltid enkelt eller faktisk mulig å spise sunt på farten, så dette er et behov vi ønsker å fylle, sier drift- og markedsansvarlig hos Smoothie Xchange, Tonje Ramstad. Kjeden lager alle smoothier på bestilling, og har et bredt utvalg som passer for alle.

– Enten man er sulten, tørst eller bare har lyst på noe sunt og godt, er smoothie perfekt take away mat. Kanskje spesielt for pendlere, noe det normalt er mange av på Oslo S, poengterer Ramstad.

Les også: Pynt julebordet med blomster. 

«Poppet opp» i fellesferien

Smoothie Xchange er for mange en kjent kjede, og har flere butikker i Oslo og omegn, i tillegg til en i Kristiansand. Kjeden lager alle smoothier på bestilling, og har noe som passer for alle.

Butikk nummer 14 i familien åpnet i sommer ved spor 12 på Oslo S. Både på grunn av pandemien, men også fordi kjeden dukket opp i fellesferien, har det kanskje gått mange hus forbi at de nå også ligger på stasjonen.

– Det tror jeg kanskje stemmer. Samtidig opplever jeg likevel at flere og flere har begynt å legge merke til oss. Det sier medarbeider Fanny Kopperud, som jobber fast på Smoothie Xchange på Oslo S. Drift- og markedsansvarlig Tonje Ramstad, forklarer at kjeden liker å gjøre sin egen greie når det kommer til nyåpninger.

– Vi har aldri fokusert på markedsføring, men synes det er kult å bare «poppe opp» og være en positiv overraskelse. Det håper vi også at vi er på Oslo S, sier hun.

Selv om det nå er færre som pendler forteller medarbeider Kopperud at åpningen har gått mye bedre enn de hadde håpet på.

– Jeg ser så klart frem til at det blir flere kunder, fordi jeg synes det er gøy at det er mye å gjøre.

I mellomtiden tar hun seg ekstra god tid til hver kunde.

– Vi har en del stamkunder som alltid kommer å kjøper frokost eller lunsj, noe jeg synes er veldig koselig. Da slår man ofte av en prat fordi man kjenner hverandre igjen, sier Kopperud med et bredt smil om munnen.

Les også: Ingen jul uten julehefter. 

Smoothie i førjulstiden

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og folk flyr rundt for å rekke både det ene og det andre. Da har Smoothie Xchange noen anbefalinger til gode smoothier på farta.

– Vi har noen proteinsmoothier som er basert på soyamelk som er litt mer mettende. Da kan man også få med en gratis proteinboost hvis man har lyst på det, sier medarbeider Fanny Kopperud.

– Min favoritt er den som heter «Protein pluss» eller «Deluxe» som inneholder kaffe.

Rundt juletider er det også ofte gode tilbud på noen av kjedens mest populære produkter.

– Vi selger også elektroniske gavekort som er en super gave å gi til den som har alt, sier drift- og markedsansvarlig Tonje Ramstad. Det er også et godt tips til adventskalenderen, understreker hun.

Fanny Kopperud ser fram til det kommer flere folk på stasjonen.