Opptil 50% på grønne planter

Opptil 50% på grønne planter

Fyll huset med planter og lag din egen grønne oase.

Interessen for grønne planter vokser stadig, og i år skal det virkelig bugne. Skap en frodig oase med forskjellige planter med ulike bladmønster, farger og former. Kontrastene vil gi en spennende og dekorativ effekt.  Grønne planter kan trives i alle rom i huset bare de får nok lys, og så lenge det er sommerlige temperaturer er de også flotte å bruke utendørs.

Mange grønne planter egner seg til å ta avleggere. Disse kan dyrkes fram til nye planter, eller hvorfor ikke gi bort en avlegger som en morsom gave? Spør gjerne i butikken om tips og råd.

Hos Mester Grønn har de grønne planter i sortimentet hele året, men akkurat nå har de kampanje med et ekstra stort utvalg og mange spennende sorter. Når de i tillegg er på tilbud fra 30% – 50%, har du en ekstra god grunn til å fylle opp huset med grønn glede.

Visste du forresten at Mester Grønn har 1 års kvalitetsgaranti på grønne planter?

Stikk innom dem neste gang du er på stasjonen. Du finner dem ved spor 3 og 4.

Tilbudet gjelder fra uke 31 til uke 35.