Nyoppusset Vinmonopol

Nyoppusset Vinmonopol

– Etter et par ukers intens ombygging åpnet vi igjen 28. februar. Da var butikken utvidet med cirka 50 kvadratmeter, og alt av hyller og interiør var byttet ut, sier Ana Lopes, nestleder på Vinmonopolet på Oslo S.

– Vi er glade for å endelig ha mer plass til nye og velsmakende varer til kundene våre, og jeg er veldig fornøyd med at ombyggingen har gjort lokalet mer oversiktlig, med lavere hyller og bedre belysning, sier Lopes.

 

Stort og spennende utvalg

Etter ombyggingen har butikken prioritert å ta inn et større og mer spennende utvalg enn tidligere.

– Vi er opptatt av at det skal være noe for enhver smak hos oss, alt fra en enkel hverdagsvin til mer spesielle og eksklusive varer fra ulike deler av verden. Og det føler vi at vi har fått til etter ombyggingen, sier butikkmedarbeider Ina Bache-Wiig.

 

Kundegruppen er variert, hit kommer alt fra togpendlere og tilreisende, til folk fra hele Oslo.

– Noen kunder kommer i full fart på vei til toget, andre tar seg god tid og rusler rundt på leting etter noe nytt i hyllene våre, sier Bache-Wiig, og forteller at drikkevanene til nordmenn endrer seg når høsten setter inn.

– Vanene endres i takt med været. Fra å drikke lyst og lett på sommeren, som hvitvin og rosé, øker etterspørselen etter rødvin nå utover høsten.