10 gode podcasts for pendlere

10 gode podcasts for pendlere

Togturen går mye fortere med en podcast på øret, her er noen av de mest populære podcastene. Både norske og engelske, fra neglebitende krim og dramatikk, til latter og politiske spørsmål.

Misjonen med Antonsen og Golden

Hver fredag fra kl. 10.00-12.00 viser P4 Misjonen med Antonsen og Golden på p4.no. Antonsen og Golden tar for seg ukas nyhetsbilde, og diskuterer med humoristiske innspill. Podcasten kan også høres på Spotify.

The Guardian med Hear Here

The Guardian er en britisk nyhetsside som plukker ut de beste podcastene fra hele verden, hver uke diskuteres det et nytt samfunnstema. Hør podcasten på theguardian.com

Dialogisk med Dag Sørås og Gunnar Tjomlid

Komiker Dag Sørås og Gunnar Tjomlid filosoferer, ler og tenker høyt om livets dumheter. Meninger blir høyt fortalt, og endret fort. Podcasten kan høres på iTunes og Spotify.

Uløst

Uløst består av 2 sesonger med ekte krim, forsvinnings- og drapssaker som enda ikke har blitt løst. Hør podcasten på vg.no eller Spotify.

Mentaltrener Podcasten

En av Norges mest populære podcaster. Hør andres erfaringer og utfordringer i livet, få inspirasjon til å mestre mål, og lær nye øvelser og rutiner for tankesettet. Hør podcasten på Spotify.

Harm og Hegseth

Vegard Harm og Morten Hegseth diskuterer kjendiser og kjendisnytt. Det blir det diskutert samfunnsnyheter i humoristisk stil, fra Norge til USA. Hør podcasten på både vg.no og Spotify.

Lore

Vinner av beste historie-podcast i 2016. Lore er en prisvinnende, kritisk anerkjente podcast om sanne, skumle historier. Lore avslører den mørkere siden av historien, utforsker skapninger, mennesker og steder av våre villeste mareritt. Hør podcasten på Spotify.

Kjærlighetspodden

Sissel Gran og Catrin Sagen snakker om samliv, kjærlighet og forelske. Få svar på kinkige spørsmål om samliv, og lær noe nytt om kjærlighet. Hør podcasten på vg.no eller Spotify

Sprekpodden

Hver tirsdag snakkes det om trening og helse. Spørsmål om treningsråd, vektreduksjon og livsstil blir tatt opp. Podcasten kan høres på aftenposten.no og Spotify.

Dine penger – Pengerådet

Luksusfellens Hallgeir Kvadsheim sammen med Andreas W. Fredriksen snakker og diskuterer økonomi og penger. Kjekke tips om pengebruk og hva man bør gjøre i økonomiske kriser. Hør podcasten på Spotify.