Oslos første sykkelhotell har åpnet på Oslo S

Oslos første sykkelhotell har åpnet på Oslo S

 Gladmelding til alle pendlere og syklister! I dag åpnet Oslos første sykkelhotell på Oslo S. Sykkelhotellet er selvbetjent, med adgang via appen Sykkelhotell Oslo. Det har plass til omlag 160 sykler, med fem spesialtilpassede stativer til lastesykler. Det er i tillegg utstyrt med en servicestasjon med verktøy, slik at det blir mulig å fylle luft i dekkene og utføre enklere vedlikehold på sykkelen. Sykkelhotellet er kameraovervåket og tilknyttet vaktsentralen på Oslo S, noe som reduserer risikoen for tyveri og hærverk. Sykkelhotellet er lokalisert mellom Flytogterminalen og P-huset på sjøsiden av Oslo S, med én inngang fra Christian Frederiks plass og én via P-huset, og kort vei til perrongene via undergangen under sporene.

Sykkelhotellet på Oslo S er et samarbeid mellom Oslo kommune og Bane NOR, her representert ved byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Nguyen Berg og konserndirektør for eiendom Bane NOR, Petter Eiken.  Fotograf: Tomasz Majewski.