Pokéstops og gym på Oslo S

Pokéstops og gym på Oslo S

Er du bitt av Pokémon Go-basillen? På disse stedene på Oslo S kan du stoppe innom for å sanke poké-baller eller kanskje finne en sjelden Pokémon. 

I juli tok spillet Pokémon Go verden med storm. Én uke etter spillet ble lansert i USA hadde spillet mer enn 21 millioner brukere, og ble dermed det mest brukte mobilspillet noensinne. Kort fortalt går spillet går ut på å fange virtuelle Pokémons via smarttelefonen, mens du er ute og går. På pokéstops kan du blant annet sanke ballene du trenger for å fange nye Pokémons, eller egg og andre nyttige gjenstander som du trenger i spillet. Hvis du går inn i et Pokémon-gym som er kontrollert av ditt eget lag kan du plassere Pokémons der for å trene de opp til å bli sterkere i kamp. Om et av motstanderlagene kontrollerer gymmet, kan du utfordre lederen til kamp. Om du vinner er det ditt lag som har tatt over kontrollen på gymmet.

På Oslo S har spillutviklerne plassert ut flere pokéstops (de er gjerne plassert ved kjente monumenter og landemerker) og et gym. Her får du noen hint til hvor de er plassert. Lykke til med Pokémon-jakten!