Pop up-restaurant utenfor Oslo S

Pop up-restaurant utenfor Oslo S

I forbindelse med «En smak av Ø» vil det mellom 6.11 og 15.11 stå en containeren på Jernbanetorget! Her blir det en pop up-restaurant hvor du kan ha et privat lunsj- eller middagsselskap for opp til 10 personer, med meny fra restaurantene på Ø.

Les mer om arrangementet og bordbestilling her.

Ø-mynten

Under «En smak av Ø» lønner det seg å ha lommene fulle av Østbanehallen sin egen valuta.

Ø-mynten gir deg nemlig muligheten til å smake deg gjennom hele Østbanehallen. En liten matrett her, et lite glass der. Sjekk Ø-menyen. Mer enn 30 ulike smaksopplevelser som bare kan kjøpes for Østbanehallens egen valuta. En Ø = 25 NOK, og du får kjøpt den på Oslo Visitor Centre, Royal Gastropub og Flavours Food Market.

Ler mer om Ø-menyen her.

en-smak-av-ø