Luxury Unique Hotel of the Year

Luxury Unique Hotel of the Year

-I Comfort vil vi rokke ved etablerte holdninger. Denne prisen beviser at unike konsepter og en leken, avslappet atmosfære er viktigere for dagens hotellgjester enn dyre møbler, kjedelig heismusikk og minibar på rommet. Vi er utrolig stolte og håper alle vil komme på besøk til det fantastiske, unike hotellet vårt, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central.

Prisen fra Luxury Travel Guide ankom denne uken. I følge magasinet har ekspertteamet deres finkjemmet planeten på jakt etter de aller beste reiseopplevelsene.

Unik beliggenhet i Østbanehallen, 113 av 170 unikt dekorerte rom, en leken betjening og kreativ bruk av sosiale medier ligger til grunn for tildelingen. I tillegg var innovasjon, posisjon i markedet og tilbakemeldinger fra gjester og reisende avgjørende.

-Nå trenger du ikke lenger velge mellom gode priser og eksepsjonelle hotellopplevelser. Kommer du innom våre #GrandCentralEvents får du også unike lokale smakebiter på hva vårt vakre Oslo har å by på. Vi garanterer Business as Unusual på Comfort Hotel Grand Central, avslutter Holan.

Informasjon om #GrandCentralEvents finner du på Comfort Hotel Grand Central sin facebook-side: https://www.facebook.com/ComfortGC?fref=ts

Flere bilder av hotellet og mulighet til å booke rom finner du her:https://www.nordicchoicehotels.no/comfort/comfort-hotel-grand-central/&nbsp