
En smak av Ø
Lørdag 7. november:
Opland Burger&Steak, kl. 12.00-13.30
Smak av Burger & Steak på markedsplassen
Opera til Folket, kl. 12.00-13.30
Dropsen, kl. 12.00–15.00
Lakrisstand med Johan Bulow.
Royal Gastropub,kl. 12.00-17.00
Amundsen Bryggeri med egen stand.
Strøm-Larsen med egen stand.
L’Occitane, kl. 12.00–17.00
Håndmassasje med aromaoljer og kremer.
Gratis/førstemann til mølla.
Steam kaffebar, kl. 12.00-18.00
«Slowbar» byr på fantastiske smaksopplevelser. Egen meny med flere kaffedrikker fra våre baristaer. Pris: 2 Ø-mynt.
Påmelding: Steam kaffebar på Facebook eller drop-in.
Kokkekamp! Kl. 14.00
Med Det Norske Junior Kokkelandslaget
Lag 1: Eirik Tufte + Gjestekokk
Lag 2: Aleksander Vartdal + Gjestekokk
Opland Burger & Steak, kl. 15.00-17.00
Smak av Burger & Steak på markedsplassen.
Oliviers & Co., kl. 16.00-16.45
Olivenoljekurs med severing av småretter.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-)
Påmelding: I butikken eller på ostbanehallen@olivenlunden.no
Opland Burger & Steak, kl. 16.00-22.00
Tre retters meny med julesmak inkl. drikke. Egen ølvert og øltesting.
Pris: 750 kr. Bordbestilling.
Yo! Sushi, kl. 17.00-19.00
Sushiskole for voksne Bli sushi master på vår populære YO! Sushi skole Rice & Rolls-klasse.
Pris :249 per person, 400 kr for 2 stk.
Kurset inkluderer lunsj, rullematte og sertifikat, pluss 25% rabatt på neste besøk.
Påmelding: 922 14 451 eller john.koivisto@ssp.no
DJ styrer musikken fra kl. 18.00
God stemning!
Brazzeria, kl. 19.00
Wine makers dinner. 4-retters meny med tilhørende utvalgte viner fra Barone Ricasoli, Toscana Italia. Pris: 950kr.
Bordbestilling
Royal Gastropub, kl. 19.00
Beer makers dinner. 3 retters middag med drikke. Inkl. foredrag om øl.
Pris: 698 kr. pr. pers. Bordbestilling.
Fjøla, kl. 19.00
Wine makers dinner med Laroche og Ogier.
Bordbestilling på fjola.no
Bella Bambina Ristorante, kl. 16.00-22.00
Italiensk sharing meny til festivalpris.
3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, servert i 3 omganger (egnet for 4 pers.+)
Pris: 350 kr per person ekskl. vinpakke
Pris: 650 kr per person inkl. vinpakke.
Ben & Jerry´s
Ben & Jerry´s kua kommer med sprell og moro!
Spuntino, kl. 10.00-23.00
Antipasto misto og 2 glass vin fra Barone Ricasoli.
Pris: 295,-
Flavours Food market
Lokale produsenter med egne spesialiteter:
Spekemat fra Ask Gård.
Bakevarer fra Vollen Bakeri.
Økologisk eplejuice fra Dyre Gård.
Ost fra Eikers gårdsysteri.
Cielo-sjokolade fra Trøndelag.
Fiskeolje fra Norwegian Premium.
Brazzeria, kl. 11.00-23.00
Vi har gjemt gavekort til vår populære lørdagsbrunch rundt bordene på Brazzeria.
Søndag 8. november:
I dag er det farsdag! Ta med far ut på middag!
Steam kaffebar, kl. 12.00-18.00
«Slowbar» byr på fantastiske smaksopplevelser.
Egen meny med flere kaffedrikker fra våre baristaer.
Pris: 2 Ø-mynt. Påmelding: Steam kaffebar på Facebook eller drop-in.
Royal Gastropub, kl. 12.00-21.00
Feire farsdag hos Royal Gastropub.
Egen Farsdagsmeny kr 289,-
Royal Gastropub, kl. 12.00-17.00
Amundsen Bryggeri med egen stand.
L’Occitane, kl. 12.00–17.00
Håndmassasje med aromaoljer og kremer. Gratis/førstemann til mølla.
Brazzeria, kl. 13.00 –14.00
Vinsmaking med Andrea fra Barone Ricasoli, Toscana, Italia.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-). Påmelding
Yo! Sushi, kl. 13.00-15.00
Sushiskole for barn. Bli en sushi master på vår populære YO’Sushi skole. Rice & Rolls-klasse.
Pris: 249 per person, 400 kr for 2 stk. Kurset inkluderer lunsj, rullematte og sertifikat, pluss 25% rabatt på neste besøk.
Påmelding: 922 14 451 eller john.koivisto@ssp.no
Fellesarealet, kl. 14.00-18.00
Cupcake verksted for barn. Vi pynter store muffins med glasur og strøssel.
Fjøla, kl. 12.00-19.00
Farsdagsdeal, 3 retter for 395 kr.
Oliviers & Co., kl. 16.00-16.45
Olivenoljekurs med severing av småretter.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-)
Påmelding i butikken eller på ostbanehallen@olivenlunden.no
Ben & Jerry´s
Ben & Jerry´s kua kommer med sprell og moro!
Spuntino, kl. 10.00-21.00
Antipasto misto og 2 glass vin fra Barone Ricasoli.
Pris: 295 kr.
Dropsen, kl. 12.00–15.00
Lakrisstand med Johan Bulow.
Flavours Food Market
Lokale produsenter med egne spesialiteter.
Spekemat fra Ask Gård.
Bakevarer fra Vollen Bakeri.
Økologisk eplejuice fra Dyre Gård.
Ost fra Eikers gårdsysteri.
Cielo-sjokolade fra Trøndelag.
Fiskeolje fra Norwegian Premium.
Brazzeria, kl. 12.00-22.00
Vi har gjemt gavekort til vår populære lørdagsbrunch rundt bordene på Brazzeria.
Opland Burger & Steak
Feir farsdagen med burger og milkshake.
Bella Bambina Ristorante, kl. 16.00-22.00
Farsdagsmeny bestående av Bruschetta, entrecote av kalv og italiensk iskrem.
Pris: 345 kr. ekskl. vinpakke
Pris: 645 kr. inkl. vinpakke
Ø-mynten
Under «En smak av Ø» lønner det seg å ha lommene fulle av Østbanehallens egen valuta.
Ø-mynten gir deg nemlig muligheten til å smake deg gjennom hele Østbanehallen. En liten matrett her, et lite glass der. Sjekk Ø-menyen. Mer enn 30 ulike smaksopplevelser som bare kan kjøpes for Østbanehallens egen valuta. En Ø = 25 NOK, og du får kjøpt den på Oslo Visitor Centre, Royal Gastropub og Flavours Food Market.
Les mer om Ø-menyen her