Ta deg en bolle!

Ta deg en bolle!

De beste smaker himmelsk. Sjekk testen som gir deg svaret på hvor du finner de mest smakfulle sjokoladebollene på Oslo S.

Tekst: Tone S. Tuhus                    Foto: Narvesen

Boller får du kjøpt mange steder, men selv om de utseendemessig ser ganske like ut, er smaken ofte høyst forskjellig. Redaksjonen i nettsiden Godt.no har testet kioskutvalget av sjokoladeboller fra fire ulike leverandører, og den som kommer best ut med topp score og terningkast seks er…: Narvesen!

Om sjokoladebollene fra Narvesen skriver Godt.no: «Man får en skikkelig god følelse av å se på disse bollene. De ser skikkelig gode ut» og «De kjennes hjemmebakte ut. Her er det skikkelig god bollekonsistens i den første biten, og veldig god sjokoladesmak».

På en god plass nummer to følger 7-Eleven. De får en femmer på terningen for sine sjokoladeboller, som av Godt.no-redaksjonen omtales som «lyse og fine» og «myke og gode», og med en god smak av melkesjokolade.

På Oslo S finner du hele tre Narvesen-kiosker og to 7-Eleven-kiosker. Så ta deg en velfortjent bolle, enten du er i hovedhallen eller ved Flytogterminalen. Kioskene er lette å finne.

Velkommen til en smakfull bollehandel!

Her kan du lese hele sjokoladebolle-testen.