Julebord i Østbanehallen

Julebord i Østbanehallen

Julebordsesongen banker på døra fortere enn du aner. I Østbanehallen er det mange alternativer til hvor du kan ha en hyggelig kveld med kollegaer.

Tekst: Kine Myrvold

Enten det frister med burger, italiensk, fransk eller norsk – i Østbanehallen er det mange muligheter. Veldig sentralt, og med toget i umiddelbar av er det ikke noe problem for de som kommer utenbysfra. Her ligger alt til rette for en helaften i hyggelige og historiske omgivelser!

Her er litt informasjon om stedene du kan bestille årets julebord på:

Fjøla: bordbestilling@fjola.no / tlf. 21 52 52 80
Fjøla streber etter å vise hva Norge kan tilby, med det beste av råvarer fra kvalitetsprodusenter hele året. Sesongens variasjon vil alltid gjenspeiles i menyen.

Bella Bambina: post@bellabambina.no / tlf. 22 17 42 00
Raske smaksopplevelser med tradisjonell italiensk mat. Kjøkkensjef er italienske Andrea Gazzabin, som har erfaring fra en rekke restauranter i Italia, Spania, USA og England. Eieren av restauranten er den anerkjente kokken Ole Jonny Eikefjord.

Yo! Sushi: yosushi.oslo@ssp.no
Et spisested med sushi av høy kvalitet. Sushien serveres til gjestene via rullebånd, og gjestene velger selv hva de ønsker å spise – rett fra båndet. Yo! Sushi har også andre retter med kylling og grønnsaker, som nudler, supper og salater.

Royal Gastropub: post@royalgastropub.no / tlf. 21 08 22 72
Her kan folkelig gastro-mat og god drikkes nytes i ekte amerikansk ånd. Mange av øltypene er importert fra statene, samtidig som de også har et godt utvalg av lokalt brygg. Gastropuben har ærverdige omgivelser i Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen.

Brazzeria: booking@brazzeria.no (merk med julebord) / tlf. 23 11 54 74
Brazzeria forener det franske brasseriet og italienernes pizzeria, fra det helt enkle og over til de mer raffinerte matopplevelsene. Her kan dere ta julebordet i historiske omgivelser, i det som en gang var Østbanestasjonens billettkontor.

Opland Burger & Steak: booking@burgerandsteak.no / tlf. 22 17 94 00
«Farm to table» er konseptet til denne restauranten, som du finner i 2. etasje. Konseptet går ut på de serverer mat som kan lokaliseres, og de forteller historiene bak de smakfulle råvarene. Amerikanske Christian Gustin og kokketeamet hans har utviklet en helt særegen meny med amerikansk-norsk smak, hvor de fleste rettene tilberedes på en Josper-grill.

Det lønner seg å være ut i god tid!