Norges første Ichi-butikk på Oslo S

Norges første Ichi-butikk på Oslo S

Stilen er frisk, klassisk og trendy. Legg merke til Ichi, klesbutikken som for første gang har åpnet egen flaggskipbutikk i Norge. Du finner den i Passasjen på Oslo S.

Tekst: Tone S. Tuhus  Foto: Torbjørn Tandberg

Kule jeans, varme strikkegensere og jakker i burgunder, grått og militærgrønt. Stativene bugner av høst- og vinterklær tilpasset motebevisste kvinner som vil følge siste nytt på trendhimmelen.

– Vi fører alt fra gode og praktiske hverdagsklær til lekre selskapskjoler og tilbehør, sier butikksjef Janne Flatnes i Ichi.

– Her er det noe for alle

Åpningen av den nye motebutikken skjedde i september, og siden da er hyllene fylt med klær til både jobb og fest.

– Plaggene vi fører passer de fleste som ønsker en aktuell og moteriktig stil. Kolleksjonene følger de siste trendene og vi har et stort utvalg av modeller, farger og mønster, sier Flatnes.

Hun understreker at kjernemålgruppen ligger i aldersgruppen fra 20 til 30 år, men det er ingen aldersbegrensning.

– Klærne kommer i størrelser fra extra small til extra large. Her er det noe for alle, sier Flatnes, som stolt viser fram de nye varene som er kommet inn for høst- og vintersesongen.

Her er det mye å velge blant, enten man er på jakt etter klassiske basisplagg, eller et spesielt festantrekk.

– I tillegg ønsker vi å være gode på tilbehør, fortsetter Flatnes. Butikksjefen peker på at de i tillegg til klær, byr på produkter som skjerf, belter, vesker, smykker og klokker, for å nevne noe.

– Med riktig tilbehør blir antrekket komplett, og vi ønsker alltid å tilby det lille ekstra, sier Janne Flatnes.

 VIP-klubb

Ichi er opprinnelig et dansk motemerke og den første Ichi-butikken så dagens lys i Danmark i 2000. Her i landet har man inntil nå kunnet kjøpe merket via butikkene i kleskjeden B Young.

– Ichi vil fortsatt være en del av vareutvalget til B Young-butikkene, men vi har naturlig nok det største antall Ichi-klær i denne flaggskipbutikken, fortsetter Janne Flatnes.

Som del av åpningen er det også lansert en medlemsklubb der kunder kan melde seg inn og motta spesialtilbud, gavekort og vinne premier.

– Vi satser på service og ønsker å gi kundene våre gode tilbud hele tiden. Alle som melder seg inn i VIP-klubben, vil motta nyhetsbrev og får til enhver tid noen ekstra fordeler.

Butikksjefen spår en travel julehandel og er tydelig på hvilke festantrekk som gjelder akkurat nå.

– Til jul og nyttår vil de fleste pynte seg litt ekstra, enten man liker korte eller lange kjoler. Kjolene blir kanskje noe mer kroppsnære enn før, men chiffon og flagrende stoffer er fortsatt i vinden. Store smykker har lenge vært trendy. Nå kan smykkene gjerne være litt mindre, men paljetter, gull og sølv er fortsatt hot, sier Ichi-sjef Janne Flatnes.

Les hele den nyeste utgaven av magasinet Oslo S her.